Seizoen contracten

Huur van vaste banen op Tennispark Vreugd & Rust

Op Tennispark Vreugd & Rust kunt u een vaste baan op een vast tijdstip huren, voor het hele seizoen. Als u hier interesse voor heeft, stuur dan een email naar: tennispark@vreugdenrust.nl met het aantal uren, dag en het tijdstip waarop u zou willen huren. Wij doen ons best aan uw wensen tegemoet te komen. Bedenk dat de mogelijkheden tot baanhuur soms enigszins beperkt zijn, omdat wij de verenigingen op ons Park altijd voldoende baancapaciteit willen blijven bieden.

Kosten Vaste Baanhuur contracten

 U kunt al vanaf €447 een baan huren voor het hele jaar. Bekijk hier de geldende prijzen tot en met 01 oktober 2021. De aantal medespelers per contract bepaalt u. Elke medespeler dient vervolgens over een geldige park kaart te beschikken die op naam wordt gemaakt. De park kaart a €40 geldt als ID op het park, als betaal kaart waar U geld op kunt zetten en om eventueel af te hangen. 

Medespelers op Uw Baanhuurcontract

Op de lijst van spelers moet u voor iedereen die met u meespeelt invullen: het Parkkaart nummer (als een speler al een Parkkaart voor dat seizoen heeft), voor- en achternaam, adres, telefoonnummer en email adres. Voor junioren graag ook de geboortedatum toevoegen. U kunt ook al Park kaart houder vrienden, bekenden en familie leden introduceren tegen een gereduceerd tarief van €7.50 per persoon per dag. Boek uw introductie via de Whatsapp knop hieronder.

Wij kijken er naar uit u en uw mede-spelers regelmatig te verwelkomen op ons vernieuwde tennispark, met uitstekende verlichting en gastvrij restaurant én terras. Natuurlijk genieten!

× Kunnen wij een baan voor u reserveren?