Verenigingen

Wilt u tennissen in clubverband? Dan kunt u kiezen tussen de twee verenigingen op ons park: VLTC Sobri en TV Residentie.

VLTC Sobri

De V.L.T.C. (Voorburgse Lawn Tennis Club) Sobri is op 26 augustus 1931 opgericht. Zie ook de pagina Geschiedenis.

Sobri huurt als tennisvereniging al meer dan 90 jaar banen van Tennispark Vreugd & Rust. Met het lidmaatschap sta je ingeschreven bij de KNLTB en krijg je bondsnummer waarmee je banen kunt afschrijven op het park. Met het Sobri-lidmaatschap heb je ook de mogelijkheid om mee te doen met activiteiten die Sobri organiseert, competities te spelen en/of met andere toernooien mee te doen bij andere verenigingen die zijn aangesloten bij de KNLTB. Met het pasje kan je bovendien 10% korting krijgen bij bistro The Greenhouse Vreugd & Rust.

Ga naar:

TVR – Tennisvereniging Residentie

Kom tennissen bij de leukste club van de omgeving: TVR op tennispark Vreugd & Rust in Voorburg. TVR is nog een echte vereniging met zo’n 150 leden; wij zijn altijd op zoek naar enthousiaste nieuwe leden!

TVR is één van de tennisverenigingen die banen huurt van tennispark Vreugd & Rust. Wij zijn een gezellige en sportieve vereniging met een jaarvullend sportprogramma. Heb je interesse om lid te worden? Kom eens vrijblijvend langs op het park. De vereniging zet zich in voor de werving en begeleiding van nieuwe leden. Direct lid worden van TVR?? Dat kan via https://www.tvronline.nl/leden-informatie/lid-worden.

Met het lidmaatschap van TVR sta je ook ingeschreven bij de KNLTB en krijg je een pasje met een bondsnummer waarmee je banen kunt afschrijven op het park. 

Lid zijn van TVR betekent mee kunnen doen aan alle leuke en sportieve activiteiten die TVR organiseert. Competities spelen en/of met andere toernooien mee te doen bij andere verenigingen aangesloten bij de KNLTB. 

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de secretaris of zelf een kijkje nemen op onze website: www.tvronline.nl Daar vindt u meer informatie over TVR, inzicht in onze jaarplanning en leuke activiteiten.

Wij hopen je snel te zien op tennispark Vreugd & Rust!

× Kunnen wij een baan voor u reserveren?