Voor het tennissen op de banen van Tennispark Vreugd & Rust geldt het volgende protocol.

 • Wij vragen een ieder om eigen desinfectiemiddel mee te nemen en eigen handen en ballen altijd na het spelen schoon te maken.
 • Iedereen die (lichte) verkoudheid symptomen vertoont, vragen wij om niet te komen tennissen.
 • Singles én dubbels zijn toegestaan. De 1,5m afstand moet worden gehandhaafd.
 • U kunt tot 1 september alleen op Tennispark Vreugd & Rust spelen mits u minimaal 1 dag voorafgaand een reservering heeft geboekt – dit kan via www.vreugdenrust.nl of bellen naar 06-39 816 267.
 • Reserveringen voor losse baanhuur (per uur) en introducees worden tot (min.) 1 juli niet aangenomen, dit alles om Sobri-, TVR leden en baanhuur contractanten (leden van het park zelf) de gelegenheid te geven gebruik te kunnen maken van de banen.
 • Wij vragen u om sociaal om te gaan met de mogelijkheid tot het kunnen blokken van de banen, iedereen wil uiteraard weer gaan tennissen, geef elkaar daarom ook de kans.
 • Er wordt tot 1 juni alleen enkelspel in blokken van 1 uur gespeeld, waarbij wij de tennisser vragen de laatste 5 minuten niet meer te spelen om zo de volgende spelers de baan op te laten komen en ook om uzelf genoeg tijd te geven het park weer te verlaten.
 • Na het spelen (en zeker zolang het terras nog niet open zal zijn, naar verwachting tot 1 juni) vragen wij u direct het park te verlaten; helaas kunnen wij ook geen publiek en/of wisselspelers langs de baan toestaan; samenscholen bij de ingangspoort is tevens niet toegestaan.
 • Het park is door de week geopend van 09.00 tot 22.00 uur en opengesteld tbv vrij spelen. In het weekeinde (in ieder geval tot 1 juni) is het park open van 09.00 tot 17.00 uur.
 • De banen kunnen enkel via de paden aan de rechterzijde (langs banen 2, 4 en 6) worden betreden; het blijft hierbij vereist een afstand van minimaal 1,5m te behouden.
 • De uitgang verloopt via de hekken in het midden van de banen met directe exit naar de hoofdingang van het park.
 • Wij vragen een ieder thuis naar het toilet te gaan. Mocht het echt nodig zijn dan dienen de toiletten enkel door 1 persoon per keer gebruikt te worden en de aangewezen toilet faciliteit (de nieuwe toiletten aan de banen langs baan 2) zijn de enige toiletten die gebruikt mogen worden. Douchen is niet toegestaan.
 • Horeca blijft voorlopig gesloten. Het terras gaat mogelijk open op 1 juni.
 • De horeca en het terras zijn voorlopig volledig afgezet en niet betreedbaar.
 • Het pad aan de linkerzijde van het park (dus langs banen 1,3 en 5) is volledig afgezet en voorlopig niet betreedbaar.
 • Wij vragen u de aanwijzingen en richtlijnen strikt op te volgen om het voor iedereen mogelijk te maken dat er van het park gebruik gemaakt kan worden op verantwoorde wijze en conform de richtlijnen. Bij het niet opvolgen van dit protocol of onze aanwijzingen kunnen wij als bedrijf besluiten u het toegang tot ons terrein te ontzeggen voor onbepaalde tijd.

Graag bedanken wij u alvast voor uw begrip en medewerking; alleen samen kunnen wij een weg terugvinden naar het nieuwe “Normaal”. Zodra de corona maatregelen niet langer van kracht zijn, willen wij als Tennispark Vreugd & Rust samen met u wederom van het volle leven gaan genieten middels leuke feesten, mooie toernooien en spannende competities! Wij kijken daar naar uit!