Voor het tennissen op de banen van Tennispark Vreugd & Rust volgen wij het volgende protocol gebaseerd op de meest recent geldende Corona maatregelen.

 • Wegens de geldende avondklok sluiten wij het Park som 20.45. Wij vragen u graag om uw begrip en medewerking in relatie tot deze bijzondere maatregelen. 
 • Tot nader order kunt u op Tennispark Vreugd & Rust alleen het enkel-spel spelen.
 • Wij vragen een ieder om eigen desinfectiemiddel mee te nemen en eigen handen en ballen altijd na het spelen schoon te maken.
 • Wij vragen een ieder thuis naar het toilet te gaan. Mocht het echt nodig zijn dan dienen de toiletten enkel door 1 persoon per keer gebruikt te worden en de aangewezen toilet faciliteit (de nieuwe toiletten aan de banen langs baan 2) zijn de enige toiletten die gebruikt mogen worden. Douchen en omkleden is niet toegestaan. Na Uw bezoek aan onze toiletfaciliteiten vragen wij dat U de gebruikte contactpunten zoals kraan, toiletzit even met Uw eigen desinfectiemiddel afneemt – dit om mogelijke verspreiding van de virus verder tegen te gaan.
 • Iedereen die (lichte) verkoudheid symptomen vertoont, vragen wij om niet te komen tennissen.
 • De 1,5m afstand moet worden gehandhaafd.
 • Voor losse baanhuur, kunt U op Tennispark Vreugd & Rust spelen mits u  een reservering heeft geboekt – dit kan via www.vreugdenrust.nl of bellen naar 06-39 816 267.
 • Reserveringen voor losse baanhuur (per uur) en introducees kunnen digitaal betaald worden en dit kunt u doen door contact op te nemen met 06-39 81 62 67, dit om fysiek contact zoveel mogelijk te minimaliseren.
 • Wij vragen u om sociaal om te gaan met de mogelijkheid tot het kunnen blokken van de banen, iedereen wil uiteraard  tennissen, geef elkaar daarom ook de kans.
 • Er wordt  in blokken van 1 uur gespeeld, waarbij wij de tennisser vragen de laatste 5 minuten niet meer te spelen om zo de volgende spelers de baan op te laten komen en ook om uzelf genoeg tijd te geven het park weer te verlaten.
 • Na het spelen (en zeker zolang het terras nog niet open zal zijn, naar verwachting tot mid december 2020) vragen wij u direct het park te verlaten; helaas kunnen wij ook geen publiek en/of wisselspelers langs de baan toestaan; samenscholen bij de ingangspoort is tevens niet toegestaan.
 • Het park is door de week geopend van 09.00 tot 22.00 uur en opengesteld tbv vrij spelen. In het weekeinde is het park open van 09.00 tot 17.00 uur.
 • De banen kunnen enkel via de paden aan de rechterzijde (langs banen 2, 4 en 6) worden betreden; het blijft hierbij vereist een afstand van minimaal 1,5m te behouden.
 • De uitgang verloopt via de hekken in het midden van de banen met directe exit naar de hoofdingang van het park.
 • De horeca en het terras zijn gesloten en gedurende de sluiting periode. Vanaf 1 December zullen wij wel beginnen met Take Away Koffie en andere warme drankjes.
 • Wij vragen u de aanwijzingen en richtlijnen strikt op te volgen om het voor iedereen mogelijk te maken dat er van het park gebruik gemaakt kan worden op verantwoorde wijze en conform de richtlijnen. Bij het niet opvolgen van dit protocol of onze aanwijzingen kunnen wij als bedrijf besluiten u het toegang tot ons terrein te ontzeggen voor onbepaalde tijd.

Graag bedanken wij u alvast voor uw begrip en medewerking; alleen samen kunnen wij een weg terugvinden naar het nieuwe “Normaal”. Zodra de corona maatregelen niet langer van kracht zijn, willen wij als Tennispark Vreugd & Rust samen met u wederom van het volle leven gaan genieten middels leuke feesten, mooie toernooien en spannende competities! Wij kijken daar naar uit!