De versoepelingen zijn inmiddels ingezet en de zomertijd nadert. Voor het tennissen op de banen van Tennispark Vreugd & Rust volgen wij het volgende protocol gebaseerd op de meest recent geldende Corona maatregelen.

 • Wij vragen een ieder om eigen desinfectiemiddel mee te nemen en eigen handen en ballen altijd na het spelen schoon te maken.
 • Wij vragen een ieder thuis naar het toilet te gaan. Mocht het echt nodig zijn dan dienen de toiletten enkel door 1 persoon per keer gebruikt te worden en de aangewezen toilet faciliteit (de nieuwe toiletten aan de banen langs baan 2) zijn de enige toiletten die gebruikt mogen worden. Douchen en omkleden is niet toegestaan. Na Uw bezoek aan onze toiletfaciliteiten vragen wij dat U de gebruikte contactpunten zoals kraan, toiletzit even met Uw eigen desinfectiemiddel afneemt – dit om mogelijke verspreiding van de virus verder tegen te gaan.
 • Iedereen die (lichte) verkoudheid symptomen vertoont, vragen wij om niet te komen tennissen.
 • De 1,5m afstand moet worden gehandhaafd.
 • Voor Pay per Play losse baanhuur en introducties kunt U op Tennispark Vreugd & Rust spelen mits u een reservering heeft geboekt –  stuur een whatsapp o.v.v. Uw naam, gewenste dag en tijdstip.
 • Reserveringen voor losse baanhuur (per uur) en introducees kunnen enkel digitaal per TIKKIE worden betaald.
 • Wij vragen u om sociaal om te gaan met de mogelijkheid tot het kunnen blokken van de banen, iedereen wil uiteraard  tennissen, geef elkaar daarom ook de kans.
 • Er wordt  in blokken van 1 uur gespeeld, waarbij wij de tennisser vragen de laatste 5 minuten niet meer te spelen om zo de volgende spelers de baan op te laten komen en ook om uzelf genoeg tijd te geven het park weer te verlaten.
 • Het park is door de gehele week geopend van 09.00 tot 22.00 uur en opengesteld tbv vrij spelen.
 • Vanaf 1 mei kunt u weer gebruik maken van onze horeca middels Take Away Koffie en andere drankjes, zodra hier meer versoepelingen op komen zullen wij gaandeweg de horeca weer volledig in bedrijf zetten.
 • Wij vragen u de aanwijzingen en richtlijnen strikt op te volgen om het voor iedereen mogelijk te maken dat er van het park gebruik gemaakt kan worden op verantwoorde wijze en conform de richtlijnen. Bij het niet opvolgen van dit protocol of onze aanwijzingen kunnen wij als bedrijf besluiten u het toegang tot ons terrein te ontzeggen voor onbepaalde tijd.

Graag bedanken wij u alvast voor uw begrip en medewerking; alleen samen kunnen wij een weg terugvinden naar het nieuwe “Normaal”. Namens het Team van Tennispark Vreugd & Rust en Bistro The Greenhouse kijken wij er naar uit om samen met u wederom van het volle leven gaan genieten middels leuke feesten, mooie toernooien en spannende competities!

× Kunnen wij een baan voor u reserveren?