Wij nodigen de leden van Sobri en TVR uit via deze website uw baan te boeken.

  • Klik rechtsboven op Login.
  • Log in met de toegangscode die u heeft ontvangen.
  • Klik in het menu op “Afhangen”.
  • Reserveer uw baan inclusief uw partners. U mag singles en dubbels spelen.

Elke speelbeurt is vast gesteld op 1 uur, gebruik de laatste 5 minuten om de volgende reservering op de baan te laten komen en zelf het park te verlaten. Publiek is niet toegestaan; wij kunnen helaas ook geen wachtrijen toestaan. Kom dus 5 minuten voor aanvang van uw boeking om op tijd de baan op te gaan. Wij vragen u om “sociaal af te hangen” geef anderen ook de kans om van hun tennis te kunnen genieten.

Baanhuur-contractanten worden geïnformeerd over de aanvang van hun contract, ook hier geldt:  maximaal 4 personen per uur.

Bent u nog geen lid dan kunt u tot minimaal 1 juli niet op Tennispark Vreugd & Rust spelen. Door de coronamaatregelen zien wij ons genoodzaakt bestaande leden van Sobri en TVR, cursisten en baanhuur contractanten voorrang te geven. Vanzelfsprekend kunt u lid worden van Sobri of TVR. Wij hopen op uw begrip in deze bijzondere tijden en kijken er naar uit om u de komende tijd gefaseerd te mogen gaan ontvangen.

× Kunnen wij een baan voor u reserveren?